Hulstkamp informatiepagina omwonenden

Werkzaamheden Hulstkamp Gebouw

Op de locatie Maaskade/Burgemeester Hoffmanstraat gaan wij, BIK bouw, in opdracht van Hulstkamp Properties BV 28 appartementen realiseren.
Met deze informatiepagina willen wij u als omwonende op de hoogte houden van de stand van zaken.
Voor het laatste nieuws zie ook onze nieuwsbrieven onderaan deze pagina.

Voor de gebruikers van het Hulstkamp gebouw is er een speciale projectinformatiepagina.
Om deze te bekijken klik hier.

Het project

Het gehele project bestaat uit 3 bouwfases:

  • Renovatiewerkzaamheden in het Hulstkamp gebouw
  • 24 appartementen grenzend aan het Hulstkamp gebouw, gelegen aan de Burgermeester Hoffmanstraat
  • 4 appartementen grenzend aan het Hulstkamp gebouw, gelegen aan de Maaskade

Onder de appartementen zal tevens een parkeerkelder voor de nieuwe bewoners worden gerealiseerd.

Bouwwerkzaamheden

De officiële bouwwerkzaamheden zijn begin november 2019 van start gegaan. Het project wordt naar verwachting in het voorjaar van 2022 opgeleverd aan de opdrachtgever. Er is gestart met de werkzaamheden aan de Burgemeester Hoffmanstraat en daarna volgen de werkzaamheden aan de Maaskade. De daadwerkelijke bouwwerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Slopen van de bestaande bebouwing
  • Ontgraven van de bouwput
  • Heiwerkzaamheden (boorpalen)
  • Creëren parkeerkelder
  • Opbouw 4 verdiepingen

Hinder

De werkzaamheden zullen overdag plaatsvinden tussen 07.00 en 17.00 uur, met een mogelijke uitloop tot 19.00 uur. Het is niet te voorkomen dat hierbij soms enige hinder ontstaat. Soms zal de bereikbaarheid rond het gebouw beperkt zijn en kunt u de bouwwerkzaamheden zien en horen. Wij proberen deze hinder voor u zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij onder meer door u middels deze pagina tijdig te informeren over de mogelijk hinder gevende bouwwerkzaamheden.

Tijdens de bouwactiviteiten blijven de straten Maaskade, Thorbeckestraat en Burgemeester Hoffmanstraat toegankelijk. Bij aanvoer van zwaar materieel zal dit worden gemeld aan de omwonenden. De bevoorrading van de bouwplaats vindt grotendeels plaats aan de Burgemeester Hoffmanstraat. De expeditie van bouwverkeer vindt in principe plaats tussen 6:30 en 16:30 uur.

Nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven kunt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen en bouwwerkzaamheden.
Onderstaand kunt u de nieuwsbrieven downloaden in pdf-formaat:

Om pdf-bestanden te kunnen lezen hebt u het programma Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden op de site van Adobe.

Contact

Met deze informatiepagina en de aanvullende informatiebrieven in uw brievenbus proberen wij iedereen zo goed mogelijk te informeren over de bouwwerkzaamheden. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht 
0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons