Expertises

Onze expertises

Nieuwbouw

Geen kant-en-klare woonblokken maar bijzondere en unieke binnenstedelijke nieuwbouwprojecten, dáár ligt onze kracht. Wij bieden maatwerk om de doelstellingen van onze klanten te realiseren. Door die unieke benadering zijn wij in staat projecten te realiseren zoals drijvende havenlofts of woningen grenzend aan een rijksmonument of oude gevangenis.

Renovatie en restauratie

Groot onderhoud

Renoveren en restauratie is met passie en vakmanschap bestaande gebouwen weer in originele staat terugbrengen. Samen met onze ketenpartners en stakeholders bepalen wij een werkmethode met respect en aandacht voor het gebouw en haar gebruikers.

Transformatie

Gebouwen verdienen een tweede kans! Met onze ambitie om bij te dragen aan een gezondere samenleving zorgen wij er voor dat uw vastgoed toekomstbestendig en weer waardevol wordt. Niet alleen voor u, maar juist ook voor alle eindgebruikers, de omgeving en de stad.

Verduurzaming

Met het oog op de toekomst. We streven naar circulair bouwen en zowel CO2 als energie neutraal zijn. Door het renoveren van een geheel wooncomplex met zoveel mogelijk circulaire materialen bijvoorbeeld. Ook de ontwikkeling van het 2nd skin concept draagt bij aan een duurzame toekomst.

Meer informatie: www.2ndskin.nl

Oosteinde 11 r 2991 LG Barendrecht  0180 - 726946 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons